Bestelpagina Video Adverteren op Youtube 
Video is HOT

Video Adverteren nu mogelijk voor iedereen! Goedkoop (gemiddeld 7 ct per klik) en exclusief gericht op je doelgroep, voor superhoog rendement. De ideale manier om je Ebook, product of dienst onder de aandacht te brengen. 

De eenvoud

De films hebben een vast format, waarbij je zelf de tekst bepaalt, het logo en eventuele productfoto's plaatst. Daarbij is er keuze uit ongeveer 12 achtergrondmuziekjes om de juiste emotie bij de kijker op te roepen.

Wat heb je nodig: 

  • een WEbsite, 
  • een Youtube kanaal 
  • en een Adwords account

Bestellen? vul dit formulier in

Bij deze bestel ik een youtube-reclamefilm van ca. 40 seconden. Deze integreer ik in mijn Adwords campagne. De film is direct gerelateerd aan de inhoud van mijn website, zodat ik voldoe aan de regels voor adverteerders van Google.

Ik heb een eigen Youtube kanaal, met een koppeling naar mijn website, en bereid om VitalBiz toegang te geven om de advertentie te uploaden naar mijn kanaal. 

Integratie in je Adwords campagne op basis van offerte.

Vul om een film te bestellen onderstaand formulier in:

* Verplichte velden(E)Boek promotie
Dienst promotie
Product promotie
Webinar Promotie


<Contact

Wilt u ook 30% omzetgroei in 6 maanden tijd?

Internet blijft het belangrijkste ingredient voor groei in het bedrijfsleven. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Internet Marketing helpen wij bedrijven grote groeicijfers te realiseren, ook in economisch mindere tijden. Wij kennen de geheimen van het internet en weten wat er voor nodig is om resultaat te behalen.  Neem contact met ons op voor een orienterend gesprek. 

Zaken doen met Internetbureau VitalBiz kost geen geld, maar betaalt zichzelf snel terug!

Like onze pagina op Facebook!

  • Home
  • Site Map
  • Copyright © 2004- All Rights Reserved.