Onze klanten en projecten 

Wij vinden het geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan de groei van de bedrijven van onze klanten.  Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van bedrijven die u voorgingen: 


Website 

Loopbaancoach Herman Bolhuis

Gecertificeerd loopbaancoach Herman Bolhuis helpt mensen die op zoek zijn naar een andere professionele invulling van hun carrière. 

Bekijk website
Betten budgetcoach

Website / SEO

Betten Budgetcoach Website

Een goede vindbaarheid is cruciaal voor een budgetcoach. Omdat de vindbaarheid met de vorige site niet goed was, mochten wij dit opt ouw gaan zetten voor deze klant. Met een technisch voortreffelijke website en een aantal link building activiteiten is deze site goed vindbaar. Daarnaast is Jan Betten actief in social media om te zorgen voor een blijvend goede vindbaarheid.

Bekijk website
VenV Flex Uitzendbureau Harderwijk

Website / SEO

V&V Flex Uitzendbureau

Een goede vindbaarheid van vacatures is essentieel voor het goed functioneren van deze website. Dagelijks helpt V&V Flex mensen aan tijdelijk of flexibel werk. Het vacaturebestand word eenvoudig onderhouden door middel van een speciaal ontwikkelde module in de backend van deze site.

Bekijk website V&VFlex
Catalyst-intelligence

Responsive website/SEO

Catalyst Intelligence

Deze specialist is internationaal actief in de chemische industrie. Essentieel hierbij is de internationale vindbaarheid op producten en diensten specifiek voor deze industrie. Naast vindbaarheid is deze website voorzien van een mobile-first thema.

Bekijk website
4wd Four Wheel Drive specialist

Nieuwe website

4x4 Centrum Ermelo

Onderhoud en reparatie van 4WD voertuigen van alle merken. Gepassioneerd werken deze mensen aan uw auto met de focus op betaalbare kwaliteit. Zij weten als geen ander hoe om te gaan met uw kostbare Four Wheel Drive auto.  

Bekijk website
Autorijschool Boeree

Responsive website

Autorijschool Boeree

Deze rijschool is gespecialiseerd in het geven van autorijles aan cliënten met ADHD/autisme. Juist daarom is de vindbaarheid van deze website van levensbelang. De uitdaging was hier om beter gevonden te worden op veelgezochte termen samenhanbgen met 'ADHD/autisme'. Na het ombouwen van de site naar een responsive ontwerp voor betere vertoning op mobiele apparaten werken wij nu actief aan een betere vindbaarheid van dit mooie bedrijf.

Bekijk website Boeree
Blog Movingfowardinlife

Website 

Moving Foward in life

Een nieuwe blog met ideeele informatie met de bedoeling om belangstellenden verder te helpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.  

Bekijk website

Contact

Wilt u ook 30% omzetgroei in 6 maanden tijd?

Internet blijft het belangrijkste ingredient voor groei in het bedrijfsleven. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Internet Marketing helpen wij bedrijven grote groeicijfers te realiseren, ook in economisch mindere tijden. Wij kennen de geheimen van het internet en weten wat er voor nodig is om resultaat te behalen.  Neem contact met ons op voor een orienterend gesprek. 

Zaken doen met Internetbureau VitalBiz kost geen geld, maar betaalt zichzelf snel terug!

Like onze pagina op Facebook!

  • Home
  • Site Map
  • Copyright © 2004- All Rights Reserved.