Mobiele websites zijn een must! De belangrijkste redenen om een kwalitatief goede mobiele website te hebben:


  • Gewone websites passen niet op een mobiel scherm. Omdat het scherm van een mobiele telefoon veel kleiner is, worden de teksten ook kleiner afgebeeld. Een mobiele website moet makkelijk te navigeren zijn en een simpele structuur hebben. Een gewone website is lastiger te navigeren en daardoor is het vinden van de juiste informatie minder makkelijk. Daarbij zijn gewone websites groter waardoor ze langzamer laden op een mobiel apparaat.
  • Een ouderwetse website kan uw reputatie schaden. Gebruikers irriteren zich aan een langzame site en jaagt ze weg. 61% van de gebruikers komen niet meer terug als de site niet geschikt is voor mobiel. 57% van de bezoekers beveelt een bedrijf met een ouderwetse site niet aan bij anderen. 40% van de bezoekers gaat naar een concurrerende website als de gebruikservaring op uw site tegenvalt.
  • Het zoekvolume in Google stijgt. Mobiel zoeken is anders dan de gebruikeleijke zoekmethoden. Google heeft een andere indexering voor mobiele apparaten, waardoor het erg belangrijk is om een mobiele website voor mobiel zoeken te maken.
  • Mobiele websites geven meer interactie. 1 van de 5 bezoeken aan de mobiele site van een lokaal bedrijf resulteren in een contactmoment, volgens een studie door 'Duda Mobile'

Laat ons u op weg helpen!

VitalBiz websites zijn gemakkelijk te onderhouden en aan te passen aan de behoeften van de bezoekers. Wij werken vanuit de klantbehoefte en de manier waarop zij van u verwachten dat u voor hen vindbaar en bereikbaar bent. Wij helpen u graag om met uw mobiele website meer klanten en verkopen te realiseren!

BEGIN VANDAAG NOG MET EEN MOBIELE WEBSITE! NEEM CONTACT OP EN BIED UW KLANTEN DE MOBIELE WEBSITE DIE ZE VAN U VERWACHTEN!

Contact

Wilt u ook 30% omzetgroei in 6 maanden tijd?

Internet blijft het belangrijkste ingredient voor groei in het bedrijfsleven. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Internet Marketing helpen wij bedrijven grote groeicijfers te realiseren, ook in economisch mindere tijden. Wij kennen de geheimen van het internet en weten wat er voor nodig is om resultaat te behalen.  Neem contact met ons op voor een orienterend gesprek. 

Zaken doen met Internetbureau VitalBiz kost geen geld, maar betaalt zichzelf snel terug!

Like onze pagina op Facebook!

  • Home
  • Site Map
  • Copyright © 2004- All Rights Reserved.