Internet-marketing-groeitips

Google Adwords - Verbeterpunten voor uw campagne

Gert Dobbenberg WSI - Thursday, April 14, 2016

Google AdWords kan nog altijd een goed kanaal zijn om uw doelgroep te bereiken.

Een doelstelling hebben voor de te realiseren  omzet is natuurlijk wel zo handig. Dan komt het vaak voor dat AdWords helemaal niet zo rendabel is als u graag zou willen. Het slurpt behoorlijk wat geld op van uw marketingbudget en er komt weinig voor terug. Herkenbaar? Zo ja, dan leest u  hier 6 mogelijke analyses die u kunt doen om de campagnes (weer) rendabel te maken. 

Voor vragen en tips voor het aanscherpen van uw Adwords campagne helpen wij u graag verder, neem gerust contact op. Als internetbureau zijn wij erin gespecialiseerd om uw bedrijfsresultaat te vergroten door middel van effectieve internet promotie.

Lees dit artikel verder op DutchCowboys

 


 

Wilt u ook 30% omzetgroei in 6 maanden tijd?

Internet blijft het belangrijkste ingredient voor groei in het bedrijfsleven. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Internet Marketing helpen wij bedrijven grote groeicijfers te realiseren, ook in economisch mindere tijden. Wij kennen de geheimen van het internet en weten wat er voor nodig is om resultaat te behalen.  Neem contact met ons op voor een orienterend gesprek. 

Zaken doen met Internetbureau VitalBiz kost geen geld, maar betaalt zichzelf snel terug!

Like onze pagina op Facebook!

  • Home
  • Site Map
  • Copyright © 2004- All Rights Reserved.